Banciu11 Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Witam. Proszę o poradę jaki kask wybrać? ALPINA KASK MTB17 BLACK-WHITE-RED 54-58 new 2018. Kask AUTHOR Skiff . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 29 Listopada 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Ten , który Ci pasuje i możesz przymierzyć. Alpina robi sama kaski ( Alpina należy do Uvexa ) i się w tym specjalizuje, Author komuś zleca i się nie specjalizuje w kaskach.. Taka drobna różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banciu11 Napisano 29 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 34 minuty temu, durnykot napisał: Ten , który Ci pasuje i możesz przymierzyć. Alpina robi sama kaski ( Alpina należy do Uvexa ) i się w tym specjalizuje, Author komuś zleca i się nie specjalizuje w kaskach.. Taka drobna różnica. OK. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marylka69 Napisano 30 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Ja Bym brała alpinę na Twoim miejscu. Fajniejsze kształty. Author taki śmieszny trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banciu11 Napisano 30 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Godzinę temu, Marylka69 napisał: Ja Bym brała alpinę na Twoim miejscu. Fajniejsze kształty. Author taki śmieszny trochę Tak też zrobie. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 30 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Mam Alpinę, ale przymierzam się do Uvex-a własnie, ze względu na fajne rozwiązania zapinki na pasku ( moja Alpina ma 3 lata i ma niewygodną zapinkę paska ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banciu11 Napisano 30 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 47 minut temu, Janu_sz napisał: Mam Alpinę, ale przymierzam się do Uvex-a własnie, ze względu na fajne rozwiązania zapinki na pasku ( moja Alpina ma 3 lata i ma niewygodną zapinkę paska ) Trudno będę się musiał przyzwyczaić bo już zamówiłem, ogólnie mi się podoba więc mam nadzieję że będę zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 30 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Widzę,że z wyglądu ten model niczym nie różni się od mojej z chyba 2014 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marylka69 Napisano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Najważniejsze że będzie się podobał Też tak czasem mam, że coś jest dla mnie nie wygodne, ale jeżdżę w tym bo mi się podoba - tak mam z koszulką której szwy mnie irytują, ale mimo tego jednak czasem wybieram tą koszulkę na krótszy wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Kask ma chronić, być funkcjonalny, a nie się podobać. Ale Marylka to kobieta, tego nie ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoor45 Napisano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Podstawą jest bezpieczeństwo ale również musi się podobać wydaję mi się, że dużo osób tak ma, a nie tylko Marylka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Wniosłeś coś tym powielaniem tekstu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoor45 Napisano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Tak, że nie tylko funkcjonalność się liczy dla dużej grupy osób, a Ty coś wniosłeś odpisując na tamtego posta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.