Markus34 Napisano 29 Listopada 2018 Napisano 29 Listopada 2018 Witam, jak w temacie sprzedam ramę carbonową Scott-a w super stanie razem z prawie nowymi sterami maszynowymi accenta, zaciskiem sztycy Scott i sztycą Syncros 400 mm Główka Tapered, rozstaw wideł 10x135 dokładny opis znajduje się pod linkiem: https://www.olx.pl/oferta/rama-scott-scale-930-carbon-19-cali-jak-nowa-29-er-CID767-IDxFP6p.html W razie pytań proszę o telefon 796-576-890 Cena 1399 zł plus wysyłka
Mod Team durnykot Napisano 30 Listopada 2018 Mod Team Napisano 30 Listopada 2018 Widzę pewną niekonsekwencję. W poprzednim ogłoszeniu tą samą ramę , ze sterami i zaciskiem sztycy ale bez sztycy wyceniałeś na 999 pln Tu mamy to samo plus sztyca za 400 pln więcej. Skąd taka różnica? Sztyca raczej nie jest warta 400 pln.
Markus34 Napisano 30 Listopada 2018 Autor Napisano 30 Listopada 2018 A ja nie rozumiem po co mi zadajesz na ogólnym takie pytania ?? Cenę podałem dla przykładu a jak sam zobaczyłeś sprzedawałem rower kompletny ale kiedy go rozebrałem na części stwierdziłem, że jednak carbonowa rama scott jest więcej warta bo wyglada praktycznie jak nowa a cena odgoni przynajmniej w jakimś stopniu Janusz bez pieniędzy... Więc jeśli wystarczą Ci takie wyjaśnienia to proszę usuń tą naszą konwersację by nie robić bałaganu
Mod Team durnykot Napisano 30 Listopada 2018 Mod Team Napisano 30 Listopada 2018 Teraz, Markus34 napisał: A ja nie rozumiem po co mi zadajesz na ogólnym takie pytania ?? Abyś na ogólnym wytłumaczył nagłą ,dosyć sporą zmianę ceny.
Markus34 Napisano 30 Listopada 2018 Autor Napisano 30 Listopada 2018 Nie sadziłem, ze kiedykolwiek będę się musiał komuś tłumaczyć ze zmiany ceny i do tego publiczne...poza tym jak ja bym napisał coś takiego komuś pod ogłoszeniem to zaraz bym z...ę dostał. Trzeba było pisać priv anie tutaj, teraz jak już wszystko wiesz ponownie proszę byś usunął ta konwersację, żeby nie robić bałaganu Chyba, że jesteś zainteresowany kupnem to przesyłkę Ci w gratisie zrobię
Markus34 Napisano 30 Listopada 2018 Autor Napisano 30 Listopada 2018 Sam sobie za off top powinieneś przyznać punkty, co chcesz udowodni, że jakimś krętaczem, oszustem jestem?? Dla twojej wiadomości prowadzę firmę transportową i szefuję agencji ubezpieczeniowej i na tym zarabiam a nie oszukując ludzi na częściach rowerowych...i nigdy mi tego nie sugeruj a jeśli jakieś masz pytania to możesz je zadać osobiście w moim biurze na Hożej 86, serdecznie zapraszam. Temat do zamknięcia, rama sprzedana.
Mod Team durnykot Napisano 30 Listopada 2018 Mod Team Napisano 30 Listopada 2018 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.