ovxy Napisano 26 Listopada 2018 Napisano 26 Listopada 2018 Mianowicie gdy, mocniej dobije amortyzator ,np. wyskoczę z jakiś schodów na płasko, to po kilku minutach amortyzator robi się bardzo miękki wręcz nie zdatny do jazdy . Jak sprawdzałem powietrze w amorze w wogle nie zeszło. A nie chce więcej pompować bo ograniczenie jest do 145 Psi. Cytuj
Mod Team durnykot Napisano 26 Listopada 2018 Mod Team Napisano 26 Listopada 2018 Kiedy miał ostatni serwis komory powietrznej i tłumika? Cytuj
Mod Team durnykot Napisano 26 Listopada 2018 Mod Team Napisano 26 Listopada 2018 Co obejmował serwis? Jest prawidłowo napompowany i tede? To zjawisko pojawiło się nagle czy możesz to powiązać z serwisem ? Cytuj
ovxy Napisano 26 Listopada 2018 Autor Napisano 26 Listopada 2018 Po serwisie wszystko działało dobrze. Zjawisko pojawiło mi sie drugi raz tylko ze wczesniej napompowałem wiecej a teraz juz wole nie bo zakres jest to 145psi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi