ovxy Napisano 26 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Mianowicie gdy, mocniej dobije amortyzator ,np. wyskoczę z jakiś schodów na płasko, to po kilku minutach amortyzator robi się bardzo miękki wręcz nie zdatny do jazdy . Jak sprawdzałem powietrze w amorze w wogle nie zeszło. A nie chce więcej pompować bo ograniczenie jest do 145 Psi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 26 Listopada 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Kiedy miał ostatni serwis komory powietrznej i tłumika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ovxy Napisano 26 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 z 2 miechy temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 26 Listopada 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Co obejmował serwis? Jest prawidłowo napompowany i tede? To zjawisko pojawiło się nagle czy możesz to powiązać z serwisem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ovxy Napisano 26 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Po serwisie wszystko działało dobrze. Zjawisko pojawiło mi sie drugi raz tylko ze wczesniej napompowałem wiecej a teraz juz wole nie bo zakres jest to 145psi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi