kazafaza Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Witam, Pozbywam się ramy z widłem Surly Krampus w rozmiarze Large, kolor czerwony, przebieg ramy niecałe 150km, widła mniej niż 80km. Papiery są, pomogę w przypadku jakichkolwiek historii gwarancyjnych, w które zresztą wątpię znając reputacje firmy i posiadając poprzednią wersję od kilku lat. Dołączam stery Superstar, mają taki sam przebieg jak rama. Żadnych wgniotek, zadrapań oprócz powierzchownych jakich można oczekiwać od złożonej i testowanej ramy. Więcej fot na życzenie. https://www.ison-distribution.com/english/product.php?part=FMSUKR42R Galeria: https://photos.app.goo.gl/w7qy9k2RVjYdbEoj7 Cena: 2300pln z widłem, 1900 sama rama, wysyłka wliczona w koszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Ten czarny wideł to co to jest? Czyżby od genesisa tarna ... rozumiem że sprzedawany set jest ten cały czerwony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 26 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Tak jest i tak jest Czarny wideł od Tarn'a, set sprzedawany z oryginalnym widłem. Jeśli namierzę zamiennik Tarn'owego widła to go pogonię ewentualnie z tymże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 26 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Miłe zaskoczenie, że do tego widelca wejdzie 29x3 o ile dobrze widzę na foto cyferki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Jak ten stalowy sztuciec od Krampussa jest NIE-BOOSTOWY, to bym go chętnie przygarnął. Mogę wymienić na Charge 29er 510mm z dopłatą z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 27 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 @grzesiowu: Wejdzie i jeszcze mnóstwo miejsca pozostawi. @rambolbambol: Biustowy, ja go używałem z adapterami i nie-biustową piastą. Za czardżowy wideł jednak podziękuję, pozbywam się nadmiaru niewykorzystywanego tałatajstwa... Pisz na priv, może się dogadamy jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 27 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 29 Listopada 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.