oalan1 Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Nie mogę znaleźć informacji o tym amorku. Znajduje się on w nowym scott scale 950. Chciałbym się dowiedzieć jakie ejst jego miejsce w hierarchii foxa, może ktoś jeździł, używał, opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 25 Listopada 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Rythm to OEMowe wersje amorków i nie ma ich w oficjalnej ofercie. Tłumik GRIP podobny w założeniach do FIT4, sprężyna powietrzna taka jak w wyższych wersjach, cięższy ze względu na gorsze materiały zastosowane do budowy górnej części amorka. Można luźno założyć, że Rythm jest najniższą obecnie wersją amortyzatorów Foxa. Co nie oznacza ,że są kiepskie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Ma też inną jakąś dziwną (moim zdaniem b. cienką) warstwę anody na górnych goleniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemogg Napisano 26 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Tu masz o Rhythm 34" w tym opinie o tłumiku, jeśli ten 32" ma sprężynę powietrzna Float i tłumik Grip to różnica między nimi powinna tkwić w szerokości lag o ile się nie mylę, warto poczytać wpisy Foniki. zresztą już jej dawno tu nie widziałem na forum http://endurotrophy.pl/forum/showthread.php?tid=9418&pid=281294#pid281294 http://endurotrophy.pl/forum/showthread.php?tid=10687&pid=314989#pid314989 http://endurotrophy.pl/forum/showthread.php?tid=10781 akurat jest dość sporo o Rhythm 34 na forach anglojęzycznych, co więcej tak jak mówi Dokumosa spotkałem się z jedną opinią o startej anodzie po 600 milach więc pytanie do kolegi Dokumosa czy macałeś osobiście czy wiesz od kogoś o ile to nie tajemnica pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 26 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Macałem. Nie było przetarć ale sprawiała słabe wrażenie. Jakby miała być czarna i coś nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 26 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Pewnie golenie będą tak długo czarne jak na starych Duro albo Manitou Shermanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIgen Napisano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Mam ten amorek, jestem z niego zadowolony, minusem jest (przynajmniej w moim egzemplarzu) brak końcówki pancerza do manetki i pancerz się rozwarstwia - delikatnie porysował lakier na kapslu. Na duży plus, że jak amor jest zablokowany to jest zablokowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi