akkwlsk Napisano 28 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 No a przednią na 203 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poliglota Napisano 28 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 Obawiam się że przy mojej wadze to amor wygnie się jak banan. Potestuje i zobaczę jak wyjdzie. Potem będę się martwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 29 Listopada 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 W dniu 24.11.2018 o 17:56, poliglota napisał: Jazda rekreacja, rower 29", żadnych zawodów, moja waga 100. Przy opisanych warunkach tarcza 203 jest kompletnie bezsensowna. Koszt założenia jest wyższy niż zakup dobrych klocków, poza tym nei wiemy ,czy amorek to wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Generalnie macie rację, nie rozważałem tego konkretnego przypadku a raczej ogólną zasadę, że zmiana tarczy na większą powoduje spadek przegrzewania się układu dodatkowo niosąc inne korzyści Mój sztuciec jest sztywny, więc większe wyginanie mi jakoś nie przeszkadza. Jako że bredzę bez sensu, przychylam się do wcześniejszych wypowiedzi - bierz co dają, w razie problemów działaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi