Gość Napisano 24 Listopada 2018 Napisano 24 Listopada 2018 Hej, Sprzedam kasetę CS-M770 11-34 9s z łańcuchem HG-95. Przebieg kasety i łańcucha to około 3300km. Pomiar wykazał zużycie łańcucha w przedziale 0,75 a 1, jednak do 1 jeszcze brakuje. Napęd był używany w konfiguracji 1x9 (32T z przodu), więc trzeba się liczyć z faktem że jest skrócony w stosunku do fabrycznego. Na życzenie mogę policzyć ilość ogniw. Podczas jazdy łańcuch nie skakał na kasecie i całość powinna jeszcze posłużyć, zwłaszcza że z racji wagi nie generuję zbyt dużego obciążenia dla napędu. Niestety zapomniałem zrobić zdjęć łańcucha, na życzenie mogę je dołączyć.
Gość Napisano 27 Listopada 2018 Napisano 27 Listopada 2018 Wiedziałem że o czymś zapomniałem... 100 zł i ja pokrywam koszt przesyłki Pobraniowej Pocztą Polską.
Gość Napisano 4 Grudnia 2018 Napisano 4 Grudnia 2018 UP! 80 zł z kosztami przesyłki po mojej stronie!
Mod Team bogus Napisano 1 Sierpnia 2022 Mod Team Napisano 1 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.