lucass3 Napisano 19 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Z racji, że co roku jest kilka osób które poszukują kalendarza rowerowego; daje informację, że kalendarz na 2019r. od www.rowerowepodhale.eu jest już dostępny do kupna Osobiście polecam, bardzo fajne wykonanie i piękne widoki. Rocznik 2016, 2017 przyozdabiał moją ścianę i gorąco polecam. I nie radze czekać do nowego roku bo ja rok temu się zgapiłem i brakło:( http://www.rowerowepodhale.eu/index.php/wesprzyj-nas/kup-cegielke/131-cegielnia/282-kalendarz-2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 19 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Październikowe zdjęcie wymiata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 19 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Pomysle nad zakupem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ador Napisano 20 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Myślałem nad kalendarzem z Enduro Mountainbike Magazine ale ten bardziej mi się podoba no i polski, więc nie zostaje nic innego jak dokonać zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesPL Napisano 20 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Dzień dobry Dzięki, fajny. Jakby nie moja "branża"/ styl jazdy, ale warto mieć. Swoją drogą, jakby przegrzebać temat "Codziennie Jedno Zdjęcie" to wybrałby sporo zacnych zdjęć np. na forumowy kalendarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eles Napisano 20 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Miałem edycję 2016 bodajże i każde zdjęcie było mega - tutaj trochę słabiej ale i tak wspieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.