kazafaza Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Servuss, Mam na zbędne dwa sztywne widły: wunglowy do CX/MX oraz stalowy do górala. Detale niżej: Ribble CGR QR Carbon/alloy nowy, nieużywany bez nabitej gwiazdki, z poprzedniej wersji modelu (obecny nie ma opcji bagażnika i jest pod 12mm ośkę). Taperowana sterówka, uchwyty na błotniki oraz przedni bagażnik, uchwyt Post Mount. Wysokość A-C: 408mm, sterówka niecięta 330mm(?). W swoim MXie mam taki sam z gumami 43c i spokojnie mógłbym dorzucić pełne chlapacze. Z osobistego doświadczenia wiem że pracuje wyśmienicie, przy moich około stu kilo nie trzęsie przy hamowaniu (mam tarcze/heble TRP Spyre), nie wygina się i dzielnie znosi naaprawdę wiele głupot. \ Następny w kolejce wideł Surly Krampus Boost w kolorze Czerwonego Jabłka Andy'ego, używany przez ~50 mil brytolskich, bez żadnych ubytków ani wgniotków. Uchwyt hebla IS, wysokość A-C-483mm, prosta sterówka cięta do 215mm z nabitą gwiazdką, wyprzedzenie 47mm, pożera gumę 29x3" na rancie 50mm bez zająknięcia. Całe mnóstwo śrubek na błotniki, bagażniki, Anything Cage lub jakiekolwiek inne instalacje. W zestawie ośka i śrubki, zdjęcie poglądowe, ramę, stery i resztę sobie tym razem zostawiam: Wincyj info: https://www.ison-distribution.com/english/product.php?part=FKSUKRLK Cena jaka mnie interesuje to 350 złotówek za wungla i 450 za stalówkę. W cenie transport do kupującego, oba widły obecnie rezydują na wyspie i dotrą do szczęśliwego kupującego w przeciągu tygodnia. Wszelkie pytania, prośby i groźby proszę kierować tutędy lub na Priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 25 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Pozbywam się ramy Surly Krampus, ewentualny nabywca ramy ma pierwszeństwo wyboru czy chce widłek czy też nie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpac Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 A może w odmętach twoich pieleszy znalazłby się nietaperowany karbonowy wideł dobry do Croix De Fer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 29 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Obecnie nieobecny, ale poszperam po znajomych. Dam znaka jak coś się urodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpac Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Dzięki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 4 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Widelec Surly - nieaktualne. Nadal wunglowy CX czeka na nowy rower... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.