Eelomatik12 Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 (edytowane) Witam pacjentem jest fox 36 van rc2 wiem że to na pewno tlumik.Na wyciągniętym tłumiki nic nie strzela po zlaniu oleju z komory ja I z tłumika wszystko jest okej lecz po przekroczeniu 50 % skoku znowu zaczyna strzelać przy wybiciu Edytowane 17 Listopada 2018 przez Eelomatik12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilia Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Chciałeś się pochwalić, że Ci coś tam strzela czy co? Wyjmij w takim razie tłumik, rozkręć i szukaj przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eelomatik12 Napisano 17 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 A co mogło się zepsuć w tłumiku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 18 Listopada 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Jaki masz tłumik? Jaki rocznik amorka? 14 godzin temu, Eelomatik12 napisał: Na wyciągniętym tłumiki nic nie strzela po zlaniu oleju z komory ja I z tłumika wszystko jest okej To akurat nie musi świadczyć o awarii tłumika. Poza tym jak jeździsz bez tłumika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi