sapero Napisano 16 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 (edytowane) Spectral Edytowane 16 Listopada 2018 przez sapero 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HurtLocker Napisano 16 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 No to przywalili w temacie zawieszenia, w najtanszym modelu AL 5.0 zawieszenia Fox'a 160/150 przod/tyl, widelec 36 mm. Zaczynam zalowac, ze kupilem YT :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 16 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 Ta ale fox rythm to jest taki niskobudżetowy oem więc rewelacji nie ma. Ciężki bo z alu 6xxx, uproszczony tłumik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HurtLocker Napisano 16 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 (edytowane) 90% performance w stosunku do Factory. Ja bym nie narzekal. Edytowane 17 Listopada 2018 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 16 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 Czyli prawie factory a prawie robi różnicę. Może być też kłopot z czymkolwiek do niego bo ani manuale ani service kity nie pasują od prawdziwego foxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soviec Napisano 20 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Nie wiem czy tylko ja mam problem, ale.. nie podoba mi się łączenie dodatkowe "rury z inną rura" Tak samo jest z NEURON'em.. A tak byłem chętny. Chociaż nie mogę oceniać po zdjęciach, ale jak same wyglądają jak wyglądają.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 20 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Kup węgliel to nie będzie tego problemu. A na poważnie to rower do targania w cięższym terenie chyba, że zamierzasz powiesić na ścianie i go tylko oglądać. Po jednym wypadzie w obszary pozwalające wykorzystać chociaż 50% potencjału zapewniam Cię, że nie będziesz już zwracał uwagi na takie szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow3m Napisano 20 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Co nie zmienia faktu, ze wygląda paskudnie, inne marku pokazują, że można to zrobić lepiej mimo wszytko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HurtLocker Napisano 20 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 5.0 i 6.0 nie ma zeszlifowanych spawow i generalnie ten element wzmocnienia wyglada inaczej w pozostalym Spectralach. Problem dotyczy wiec tylko medeli Al. Co prawda to jednak prawda, np. YT szlifuje spawy w aluminiowych ramach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 20 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 40 minut temu, Dokumosa napisał: Kup węgliel to nie będzie tego problemu. A na poważnie to rower do targania w cięższym terenie chyba, że zamierzasz powiesić na ścianie i go tylko oglądać. Po jednym wypadzie w obszary pozwalające wykorzystać chociaż 50% potencjału zapewniam Cię, że nie będziesz już zwracał uwagi na takie szczegóły A jak bierzesz jakąs kobitkę na żonę to nie zwracasz uwagi jak wygląda teraz bo przecież po 60 wszystkie wyglądają gorzej i teraźniejszością nie ma się co przejmować Akurat rower to zabawka, i dobrze jest jak zabawka się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 20 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 U mnie po miesiącu jazdy rower enduro jest poobijany i odrapany a nawet jakieś wgniotki by się znalazły więc takimi pierdami jak nieszlifowane spawy na pewno się nie przejmuję. Rower dostaje w kość bo takie jest jego przeznaczenie. To nie szosówka czy elegancki ostrzak tylko maszyna do zabijania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukeero Napisano 20 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 54 minuty temu, Dokumosa napisał: Kup węgliel to nie będzie tego problemu. A na poważnie to rower do targania w cięższym terenie chyba, że zamierzasz powiesić na ścianie i go tylko oglądać. Po jednym wypadzie w obszary pozwalające wykorzystać chociaż 50% potencjału zapewniam Cię, że nie będziesz już zwracał uwagi na takie szczegóły Właśnie, całe dnie i noce nie dawałoby mi to spokoju.. O weglu na full, mogę pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 @Dokumosa Jeden wpis ,który ma sens w całym tym biadoleniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi