solar21 Napisano 24 Października 2019 Udostępnij Napisano 24 Października 2019 7 godzin temu, kreciol napisał: Ma ktoś koszulki merino, ale nie te cienkie tylko z gramaturą powyżej 300? Uzywa? Jak się sprawdzają? zakłada na goło czy na coś już? Mam dość grubą bieliznę z Polartec Power Dry. Ogólnie jest super, obcisła, dobrze się dopasowuje, nie śmierdzi, ale właściwie dla mnie do użytku w okolicach -10C. Porównując ją z polarkiem 100, może i jest w okolicach 300 g. Biorąc pod uwagę ostatnie zimy, nie pamiętam, kiedy jej ostatnio używałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 12 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 23 minuty temu, Jakubeczek napisał: Polecam zwrócić uwagę na jakość dzianin, czy to nike czy inna firma. Akurat Nike DryFit jest mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreciol Napisano 9 Marca 2020 Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Dobrze chłopaki z forum africatwin poradzili i kupiłem bluzę merino grubą (nawet bardzo). Super jakość i wykonanie, szyje to niby firma produkująca odzież roboczą pod nazwą ORK Wear, ale sprzedają tylko na forum dla znajomych. Wczoraj przy temp 6 testowałem z samym shellem na pobliskich górkach i świetnie się spisuje. Lekki pot na plecach, ale zero zimna i nic nie wieje, szybko też wyschła po powrocie. Trochę obawiałem się jak będzie z efektem "gryzienia" jak w wełnie czasem się zdarza, ale jeszcze milsze niż zwykłe koszulki merino jakie miałem do tej pory (może lepsza jakość materiału). Super sprawa i bez żadnych rozczarowań Zdecydowanie wolę naturalne produkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Marca 2020 Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Używam Icebrakeer GT merino , bluza nie jest lekka , działa rewelacyjnie i mniej na siebie zakładam , polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Marca 2020 Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Dziwna sytuacja, próbowałem kilka razy i po kliknięciu „dodaj odpowiedź” zmienia się poprawna nazwa produktu ..na z błędem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreciol Napisano 9 Marca 2020 Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Ooo fajna i mój kolor nawet, patrzyłem na aktualną ofertę, ale droga jak wanilia... Potestuję swoją jakiś msc i sprawdzę czy warto było za 300pln Też mi wczoraj bardzo odpowiadała, lepiej niż w dwóch podkoszulkach merino (2X150g)... Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Marca 2020 Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 ..nie ma za co.. Na początku też się wahałem czy wydać tyle pieniędzy na koszulkę z długim rękawem ,ale to naprawdę działa! Można zmoknąć od deszczu czy spocić i dalej jest ciepło , wełna nie „gryzie” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.