maker73 Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 mam amor tora 302 26" o skoku 100 mm ze stalową sprężyną, prawdopodobnie można wymienić ją na sprężynę powietrzną 11.4018.010.038 Spring Internals Left Recon Silver 2629 120 Solo air (includes top cap, solo air spring and air tube, shaft bolt , czy ktoś znający temat może mi sprawę naświetlić? Zamieszczam zdjęcie numeru tego amora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Jasne Pierw sprawdź czy wewnątrz goleni ze sprężyną nie ma rys, a później licz się z kwotą około 300-400zł. Jak jedno i drugie ogarniesz to i zrobi się resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maker73 Napisano 14 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Wygląda, że masz słabe rozeznanie w temacie, nie wiesz , że tłok sprężyny powietrznej pracuje wewnątrz rurki mieszczącej się wewnątrz lewej goleni i bez znaczenia jest czy goleń wewnątrz jest mniej czy więcej chropowata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Racja, myślałem że to już wyszło z mody RSa. Zatem co stoi na przeszkodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maker73 Napisano 15 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Jak to zwykle bywa "diabeł tkwi w szczegółach" i dlatego chciałbym, aby ktoś wypowiedział się w tym temacie merytorycznie bez "chyba", "wydaje mi się" itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi