Ice123 Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Co sądzicie o rockshox lyrik 2013. Mam okazje kupic rower z tym amorem i czy ktos go posiada i dalby opinię o nim. Jak z serwisem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 14 Listopada 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Tytuł nie mógł być krótszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarlJohson Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Co do serwisu tego amortyzatora nie wiem ale same odczucia z jazdy są pozytywne ma troszkę większy efekt przyklejania ale za to bardzo fajnie wybiera nawet małe kamyczki jeździłem nim typowo grawitacyjnie typu hopy dwa trzy metry. Jednym słowem amortyzator jest dobry, ponieważ nie jest on najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Posiadam taki z charger upgrade kit i jak dla mnie działa bajka. Dobrze zrobiony serwis i nie ma ,,efektu przyklejenia". Jak coś, z góry uprzedzę że jeśli wersja R to tłumik porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ice123 Napisano 14 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Tlumik do rc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 No to powinien działać elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi