Ukasz Napisano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 nie strasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 W dniu 6.05.2019 o 10:47, Janisław napisał: Takiej samej już nie zrobię - to był sitodruk, opłacalny jak jest przynajmniej 30-40 sztuk bo trzeba wyciąć matrycę. Tu będzie 10, max 15, więc poleci termotransfer (chyba to było na pierwszych zlotowych koszulkach, z czasem się jednak odkleja) W związku z tym i projekt musi być mniej skomplikowany - mniej szczególików które na termo trzeba zwyczajnie wydłubywać. Coś się opracowuje, jak będą gotowe to wrzucę tutaj To jak sprawa stoi z koszulkami? Termotransfer też daje radę, mam nadal koszulkę z 1 i 2 zlotu, he he he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardok206 Napisano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Kto przyjeżdża wcześniej?Jak tak to kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Ja z Arkiem wybieramy się w czwartek, jak co roku. Jeszcze nic nie rezerwowałem, także szczegółów nie znam o której na miejscu będziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 My z Olgą również będziemy od czwartku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 W dniu 12.06.2019 o 14:13, kerownik napisał: To jak sprawa stoi z koszulkami? Termotransfer też daje radę, mam nadal koszulkę z 1 i 2 zlotu, he he he. Lipa - grafik się wypiął i projektu brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 I tak już chyba byśmy nie wyrobili na zlot.. a szkoda. Chyba że jakieś ustalimy na miejscu i później się zamówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Tak też może być. zawsze pamiątka pozostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ol.ga Napisano 1 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 To z kim widzimy się już od czwartku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 1 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 Z nami na pewno. Przyjeżdżamy w szóstkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 1 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 My z Radomia (trzy sztuki) i Tomek z Buska też będziemy w czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 a co w planie na sobotę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 10 godzin temu, DudiRadom napisał: My z Radomia (trzy sztuki) i Tomek z Buska też będziemy w czwartek. O której planujecie w piątek ruszać na szlaki? Bo myślałem żeby ruszyć nocą, tak żeby w piątek rano być na miejscu i jakąś wycieczkę zaliczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 A na piątek już są jakieś plany ? Nie wiecie, czy będzie ktoś z lokalnych, żeby jakieś trasy pokazał, albo może ktoś tam juz jeździł i może coś zaproponować ? Jeszcze myślałem, co by stworzyć grupę na mesengerze ludzi przyjeżdających na zlot, ułatwiłoby to komunikację. (chociaż część pewnie nie używa , ale może zrobią wyjątek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Plany? Są... wstać Zapewne w czwartek wieczorem będziemy myśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 3 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Czy w pt znalazłaby się dobra dusza która zabrałaby mnie z mojego smutnego miasta zwanego Radomiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 3 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 My lecimy już jutro i planujemy być na 9.00 - 10.00. Szkoda że wcześniej nie pisałeś to zabrałbyś się z nami. Może Janisław jadąc z Kwidzynia zahaczy o Radom , pisz do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 3 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 W sumie mogę, ale dosyć wcześnie Planuję ruszać w nocy, żeby w piątek koło 9-10 być na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 3 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Ja się melduje w piątek w Starym Sączu gdzieś przed godziną 18, i pozostałe kilometry do celu już na korbach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.