marcinusz Napisano 13 Grudnia 2018 Napisano 13 Grudnia 2018 Jak mamy to sprawdzić, skoro organizatorzy zawodów dopiero klecą kalendarze? Na 99% nie ma tam zawodów w terminie zlotu - patrząc historycznie. A gdyby były zawody, to byłby to argument za przeniesieniem się gdzie indziej, bo to utrudnienie organizacyjne.
Ukasz Napisano 18 Grudnia 2018 Napisano 18 Grudnia 2018 Dobrze, że są jeszcze idealiści. Ostatnio idzie w kierunku pałaców z basenami, więc może dla przywrócenia równowagi tym razem namioty :). Miejsce ...mi to ryba chociaż żem Baran. Wszędzie było fajnie. Co do mieszania imprezy z zawodami uważam że nie do końca to po drodze idei jest. No ale czasy się zmieniają... Komu i ile przelać ?
kerownik Napisano 18 Grudnia 2018 Napisano 18 Grudnia 2018 Czołem, mi pasuje początek lipca. Miejscówka dowolna, chociaż jak sięgam pamięcią do początków zlotów, to w Gorcach chyba nas jeszcze nie było? Jeśli znowu będzie kameralnie jak przed rokiem, to ze znalezieniem noclegu nie powinno być problemu. Ot pierwszy lepszy wpis w google https://ucupty.nocowanie.pl/ Oczywiście o ognisko zadbamy, Ukasz coś wymyśli Kierownik
kyloziom Napisano 1 Stycznia 2019 Autor Napisano 1 Stycznia 2019 Może jednak jakaś nowa miejscówka, tak jak pisze Kierownik. Trzeba by w końcu wybrać miejscówkę. I wtedy zacznę szukać na spokojnie noclegu
DudiRadom Napisano 3 Stycznia 2019 Napisano 3 Stycznia 2019 Ja też jestem za nową miejscówką, ale może przez kogoś sprawdzoną. Najważniejsze to oczywiście miejsce na ognisko i jak dla mnie pokoje z łazienkami (bo ja już chyba starzeję się).
marcinusz Napisano 3 Stycznia 2019 Napisano 3 Stycznia 2019 Dobrych kilka lat temu organizowałem majówkę dla znajomych w Rajczy DW Góral, tu: https://www.google.com/maps/place/Dom+Wczasowy+Góral/@49.500155,19.0968159,17z/data=!4m5!3m4!1s0x4714374b58e42355:0xa50f9b9af51dcce4!8m2!3d49.5008893!4d19.0983179 Standard pokoi był wystarczający. Bonusem był taras i chata z grillem. Zdjęcia tu: http://www.koral.biz.pl/galeria/dom-wczasowy-goral/ Opis tu: http://www.koral.biz.pl/oferta/wypoczynek/rajcza-dw-goral/ Cennik tu: http://www.koral.biz.pl/wp-content/uploads/2018/01/CENNIK-DW-GORAL-2018.pdf Rzucam, bo może komuś się spodoba. Pomyślałem o tym miejscu, bo... w nim byłem. Poza tym jest duże (piszą, że do 58 osób) i położone niemal w centrum Rajczy (sklepy, knajpy, PKP dostępne do 5 minut pieszo). Rajcza jest rewelacyjna jako baza wypadowa, bo do niej schodzą się okoliczne doliny, więc daje wygodny dostęp do wszystkich okolicznych górek - na zachód, południe i wschód. Poza Rajczą podoba mi się pomysł z Borowicami oraz Gorce.
kerownik Napisano 4 Stycznia 2019 Napisano 4 Stycznia 2019 No to za Gorcami, można powiedzieć, są już trzy osoby... Co do łazienek w pokojach, to ja poproszę takie jak w Piwnicznej Zdrój (na przestrzał), ha ha ha.
niuti Napisano 4 Stycznia 2019 Napisano 4 Stycznia 2019 najlepiej jakąś ankietę zrobić , teraz to chyba takie luźne co kto by chciał.
kyloziom Napisano 4 Stycznia 2019 Autor Napisano 4 Stycznia 2019 No to proszę bardzo oto i ankieta. Czas głosowania tydzień Ankieta na miejsce zlotu
piciu256 Napisano 5 Stycznia 2019 Napisano 5 Stycznia 2019 Z tego co piszecie podoba mi się Rajcza, głos oddany. W miarę łatwy dojazd, nocleg potencjalny jest, no i naturalne (rozumiem że trudne technicznie też) trasy, co dla potencjalnie bardzo zróżnicowanej sprzętowo i skillowo grupy wydaje mi się lepsze niż jakiś park, bo nie wymusza rozdrobnienia, no i nie ukrywam że mi się bardzo naturalne trasy podobają jako aktualnie nielot totalny Jeśli źle rozumuje (już były zloty więc macie jakieś doświadczenie) to mnie poprawcie.
DudiRadom Napisano 5 Stycznia 2019 Napisano 5 Stycznia 2019 I jeszcze prosiłbym o głosowanie osoby, które mają w planach udział w zlocie, a nie tylko znaja miejsce i im sie podoba.
kerownik Napisano 7 Stycznia 2019 Napisano 7 Stycznia 2019 Ze Świdnicy przyjedziemy we trójkę (na tą chwilę). Podajcie nr konta do zaliczek
Janisław Napisano 10 Stycznia 2019 Napisano 10 Stycznia 2019 Głos oddany na Rajczę, chociaż gdzie by nie było mnie pasi - termin OK więc na pewno się pojawię
kyloziom Napisano 11 Stycznia 2019 Autor Napisano 11 Stycznia 2019 Ehh co Ci ludzie nie wymyślą... zadaszone miejsce na ognisko na co to komu i przez takie rzeczy muszę eliminować takie miejsca
limaK98 Napisano 15 Stycznia 2019 Napisano 15 Stycznia 2019 A jakby przenieść się trochę bardziej na południe? Np. Niedzica i okolice, może tam było by łatwiej znaleźć pasującą miejscówkę?
kyloziom Napisano 16 Stycznia 2019 Autor Napisano 16 Stycznia 2019 Trochę słabo z wolnymi terminami w okolicy Gorców, zacząłem szukać ciut niżej. Póki co znalazłem w Czorsztynie i Kluszkowce, w sobotę przedzwonie do ośrodków które mi nie odpisały
marcinusz Napisano 17 Stycznia 2019 Napisano 17 Stycznia 2019 Nie wiem gdzie szukałeś, ale w sercu Gorców są dwie Ochotnice. Na zachodnim krańcu Rabka Zdrój z dużą bazą noclegową. Wiosek na północnej stronie nie znam.
DudiRadom Napisano 26 Stycznia 2019 Napisano 26 Stycznia 2019 Sory, że nie na temat, ale potrzebuję kontaktu z chłopakami ze Świdnicy, może ktoś ze zlotowców ma do nich kontakt najlepiej telefoniczny. TJ Ukasz, Kerownik
kyloziom Napisano 27 Stycznia 2019 Autor Napisano 27 Stycznia 2019 Dobra miejse na zlot już jest i koszta będą oscylowały w okolicy 150zł. A miejscem na zlot jest Pensjonat Gorc- Szczawna. Na dniach napiszę wątek z zapisami i szczegółami
piciu256 Napisano 27 Stycznia 2019 Napisano 27 Stycznia 2019 O ile jest tam gdzie jeździć to wchodzę w to
kyloziom Napisano 5 Lutego 2019 Autor Napisano 5 Lutego 2019 I w końcu jest wątek z zapisami Zapisy XI zlot
Mod Team safian Napisano 5 Lutego 2019 Mod Team Napisano 5 Lutego 2019 A na jakim terminie stanęło finalnie? 05-07 lipca?
DudiRadom Napisano 5 Lutego 2019 Napisano 5 Lutego 2019 Tak. ten termin. Chyba, że coś się zmieniło. Czy potrzeba ileś wpłat na rezerwację ?
piciu256 Napisano 6 Lutego 2019 Napisano 6 Lutego 2019 A tak z "innej beczki" czy da się tam jakoś dojechać? Tj nie samochodem? Bo patrzę i nie widzę nigdzie żadnego dworca kolejowego w promieniu 100km...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.