2ziu Napisano 10 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 Hej chce kopic buty zimowe. Wybór padł na Shimano MW5 niestety mam problem z rozmiarem. Normalnie chodzę w cywilnych 40 (długość wkładki ~26cm , długość stopy 25.2cm ) Niestety Shimano MW5 w rozmiarze 41 nie ma już dostępnych w Polsce . W Polsce sa dostępne 42, po europie znalazłem parę 41 w sklepach o nie pewnej dla mnie reputacji. Alternatywa sa XLC CB-M07 r41 (jak nie ma co się lubi to się lubi co się ma :/ ). Pytanie brać Shimano r42 czy r41 czy XLC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 10 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 Shimano pewnie dopiero i tak 42 będą dobre, ja normalnie chodzę w 43, czasami 42 1/3 czy tam 42 2/3, a Shimano mam buty aż 45 i nie są w cale za duże. ps, zima przy sporym mrozie i tak będziesz jeździł w ocieplaczach, nie licz ze te buty są jakieś mega ciepłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ador Napisano 10 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 Buty rowerowe lepiej wziąć o ten jeden lub pół numeru większe, więc bierz te 42... sam tak jeżdżę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.