Gość Napisano 10 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 Hej, Rozglądam się za szosowym Frameset'em w rozmiarze 54. Cena? Nie więcej jak 600- 800 zł. Interesuje mnie tylko odbiór osobisty, więc biorę pod uwagę Warszawę + okolice na południe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CeeZaRicko Napisano 20 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 mógłbym rozkręcić swoją szosę, za 750 zł sztyca, wideł i rama ze sterami, do odbioru mógłby być w ten weekend od piątku do niedzieli w Warszawie. https://www.olx.pl/oferta/endurance-rower-szosowy-felt-z95-kolarzowka-54-cm-karbonowy-widelec-CID767-IDwtVmt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Dzięki za propozycję, będę pamiętał, jednak na ten moment rozważam inną opcję. W razie czego będę się odzywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 UP! Ktoś jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario_awario Napisano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Mam gravela alu+carbon/alu wideł w rozmiarze 53. Nazywa się Carver Cyclocross Series, ale tak naprawdę ma typowo endurance geometrię, dużo miejsca na opony i jest pod tarcze. Mam do niego koła Mavic Aksium na tarcze 6 śrub i hamulce mechaniczne Tektro Lyra. Do obejrzenia na Tarchominie Edytowane 10 Stycznia 2019 przez mario_awario zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Dzięki za propozycję, ale to zdecydowanie za duży zestaw :] Kupiłem za dużą szosę i szukam ramy lub ramy z widelcem na podmiankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsik Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Za ile ten Carver? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario_awario Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Zależy co chcesz w komplecie - najchętniej sprzedałbym frameset z kołami, mostkiem FSA i koszyczkami (Elite Custom Race). W gratisie super siodełko Prologo kappa evo pod kolor, ale trochę styrane. Jest założony adapter do hamulca shimano tył i zacisk sztycy oraz opony CST Czar z przebiegiem w granicach 500-600km. Brakuje podkładek pod mostek. Za taki komplet chciałbym 900 pln, ale jestem otwarty na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Mam nową sama ramę Accent Apex 54 za 440 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 (edytowane) Jeżeli chodzi o Apex, to potrzebuję 520. Edytowane 11 Stycznia 2019 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi