inzblacha Napisano 9 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 Witam. Poszukuję ramy rowerowej pod koło 29" full o skoku 100mm. Interesuje mnie rozmiar L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xchaotic Napisano 21 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 A caly rower rozumiem odpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inzblacha Napisano 21 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Raczej odpada. Mam bardzo dobry osprzęt w sztywniaku i chcę przerzucić na fulla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnaMAMBA Napisano 21 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Mamy do sprzedania Santa Cruz Tall Boy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matpog Napisano 22 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 https://www.olx.pl/oferta/rower-mtb-bmc-fourstroke-fs03-29er-xc-trail-all-mountain-enduro-CID767-IDxueCT.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inzblacha Napisano 22 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Mka będzie za mała, poza tym jak pisałem wyżej interesuje mnie tylko rama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi