Sonnenblumen Napisano 8 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 Witam serdecznie, proszę Was o ocenę tego Gianta. Wiem ,że ze zdjęć ciężko coś wywnioskować, ale ciekaw jestem waszych opinii. Myślicie , że warto się nim zainteresować za 450 euro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 12 Listopada 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Jaki ten rower jest brzydki........patrząc tylko na wygląd to 450 ojro jest kwotą ,którą należy dopłacić ,aby ktoś kupił. Ciężko coś napisać o stanie technicznym- zdjęcia są zbyt małe ,aby ocenić napęd. Do czego ma ten rower służyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro77 Napisano 13 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Zgadzam się, paskuda straszna.... jak bym już z jakiegoś powodu musiał na tam jeździć to tylko w full-face kasku. Zakładam że to jakiś podstawowy anyroad to nowy z 2017 można kupić za ok 800 e. Jeśli ma ze 2 lata i rama jest cała a napęd w miarę ok to cena ok, ale okazja to to nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonnenblumen Napisano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Dziękuje panowie, finalnie nie kupiłem tego roweru. Dalej się rozglądam, można zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi