Kryspek Napisano 8 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 Witam. Który rower według was jest lepszy: Marin bobcat trail 5 27,5 http://marinbike.pl/bobcat-trail-5-27-5-2018-p79.html?c=67 Czy lepiej poczekać na marin San Quentin 1 https://www.marinbikes.com/pl/bikes/2019-mountain-hardtail-trail-27.5-san-quentin-1 Myśle, że mi pomożecie w wyborze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklakiewicz Napisano 8 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 To zależy do czego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 8 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 bobcat ma znacznie lepszy wideł.....i jest bardziej wszechstronnym rowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryspek Napisano 8 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 Wojj dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszU84 Napisano 8 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 Wybierasz wyłącznie między tymi dwoma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryspek Napisano 8 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 Nie tylko. Masz może coś godnego polecenia do 3500 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszU84 Napisano 8 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 W tym roku szukałem 29' i wybrałem Cube Attention SL. Powietrzny amor, XT z tylu, reszta co najmniej Deore. Mocna sztuka, na pewno dużo lepsza od tych dwóch z aukcji, akurat była -20%. https://allegro.pl/cube-attention-sl-18-20-lublin-i7636575078.html warto zapytać, czy nie ma twojego rozmiaru/koloru ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 8 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 Tylko, że kolega nie szuka takiego roweru. Z tych dwóch to Bobcat. XCM w takim rowerze to jest jakiś żart - włożony chyba po to, żeby był... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszU84 Napisano 8 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 A jakiego szuka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 8 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 Do Trailu (pierwszy post), czyli jazda bardziej w dół, a Twój Cube to jest rower do XC i to lekkiego, bo geometria to jest bardziej nawet ATB niż MTB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryspek Napisano 8 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 A czy ten rower nadawał by się do jazdy na jednym kole, nie raz jakiś skoków, zjazdów po schodach? Wiem, że do tego są stworzone inne typy rowerów, ale jestem ciekawy czy ten może wytrzymać taką jazdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklakiewicz Napisano 8 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 DH-Urban-Freeride ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryspek Napisano 8 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 Coś w tym stylu. A jak ten rower kompletnie nie nadaje się do takiej jazdy, to jaki do 3500 zł mógłby być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.