RaficzekKD Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Siemka wszystkim! Poluję od jakiegoś czasu na ns surge z roku 2008 lecz niestety nie udało mi się jej znaleźć. Znacie może zamiennik dla tej ramy [najlepiej najbardziej zbliżone parametry i oczywiście ''dedykowane do fr''] lub widzieliście z nia jakąś oferte ? Zależy mi na niej ale wydaje mi się , że jej nie znajde :/ Z góry dzięki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 NS Surge z kolejnych roczników. Ew Core/Bitch, też ramy NS Bikes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tredu Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Surge za 600zł. https://www.olx.pl/oferta/ns-surge-na-czesci-hornet-saint-hope-zee-dartmoor-CID767-IDxfOAK.html#37bb9c1a1a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaficzekKD Napisano 8 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 @Tredu Niestety sprzedana :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.