Simple Napisano 4 Listopada 2018 Napisano 4 Listopada 2018 Do zaoferowania mam nowe, oryginalne siodełko San Marco, model Regale Protek Carbon FX. Możliwa wymiana na inne lekkie części rowerowe (kompletuje fulla XC), najlepiej nowe (opony, wysokie grupy napędu 12rz itp)Siodełko jest NOWE, ORYGINALNE. Posiadam DOWÓD ZAKUPU, który dołączę do przesyłki.Gwarancja 24m od 05.10.2018 Cena 450zł, ale jestem otwarty na propozycje.pokrycie Microfeelwypełnienie Pebaxstelaż Pręty karbonowedługość 278 mmszerokość 148 mm (WIDE)waga 146gOdbiór osobisty w Piotrkowie Trybunalskim.Możliwa wysyłka Pocztą Polską, InPost oraz kurierem. Możliwe allegro. Ogłoszenie OLX
Simple Napisano 7 Marca 2019 Autor Napisano 7 Marca 2019 Podbijam, cena w dół. Chcę za siodło 290zł. Nowe, nieużywane. Dodaję dowód zakupu. Możliwa wymiana za nowe siodło skórzane Brooks.
Mod Team safian Napisano 20 Maja 2019 Mod Team Napisano 20 Maja 2019 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.