pavi Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 witam mam problem ze sztyca regulowana nie wychodzi do konca ,smarowalem juz chyba wszystkim i dalej nic uszczelka blokuje ktos co doradzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Po Polsku i dokładniej się nie da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavi Napisano 4 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 No witam i przepraszam ale polskich literek nie mam (w Anglii mieszkam).Problemik mam ze sztyca regulowana nie wychodzi do konca , zatrzymuje sie w polowie drogi , sztyce smarowalem(slick honey,brunox a nawet wd 40).A gdy odkrecilem glowice z uszczelka od ramy sztyca wyskakuje bez problemu ,jakies pomysly ? dzieki za zainteresowanie --pozdrowionka{CUBE Dropper Post, Handlebar Lever, Internal Cable Routing} I jeszcze jedno pytanko <czym zastapic benzyne ekstrakcyjna do lacucha oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.