Skocz do zawartości

[zapięcie] pojemnik do bidonu lub uchwyt pod bidon

PiotrKaaaaaaaaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, 

szukam czegoś co pozwoliło by mi przewieźć zapięcie rowerowe przymocowane do roweru. Powinno mieścić się do koszyka bidonu (jakiś pojemnik) albo mieć stałe mocowanie pod koszyk bidonu (musiałoby być mało przeszkadzające). Mam 2 koszyki zamocowane, 95% czasu jeżdżę bez zapięcia, ale czasami chciałbym wziąć zapięcie ze sobą.

Mam składane zapięcie (szekle - https://www.trelock.de/web/en/schloss/Faltschloss.php) ale mógłbym kupić też nowe jeśli nie ma uchwytu/pojemnika pasującego do mojej szekli.

Dopisek: ewentualnie nie musi być mocowane do/pod koszyk bidonu, ale ciężko mi wymyślić inny wygodny sposób przewożenia.

Napisano
  W dniu 4.11.2018 o 10:58, 4kwiatek napisał:

Nie mam trelocka ale może pojemnik na narzędzia będzie wystarczający ? Na przykład któryś z tych ?

Rozwiń  

Niestety przymierzyłem dzisiaj trelocka do koszyka bidonowego i nie mieści się. Pojemnik musiałby mieć kształt grzybka...

Na razie wrzuciłem do sakwy pod ramę i jakoś dało radę.

W dniu 4.11.2018 o 11:09, Roba napisał:

Ja wożę w sposób pokazany na zdjęciach. Przejechałem tak prawie 200 km i na razie trzyma się.

Rozwiń  

A rzepy skąd?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.