RaficzekKD Napisano 2 Listopada 2018 Napisano 2 Listopada 2018 Siema wszystkim :] Chciałbym złożyć swoją maszynę do urban dh. Jako , że jestem zielony w temacie części proszę was o radę. Prosiłbym po prostu o listę części oraz innych komponentów. Mój budżet to 3800zł , wiem nie dużo ale myślę , że uda się coś skleić :] Z góry dziękuję za pomoc!
Gość Napisano 3 Listopada 2018 Napisano 3 Listopada 2018 Nowe czy używane części? Myślisz że ktoś z forumowiczów rzuci sie i będzie Ci składał rower? Trochę inicjatywy... BTW, co to jest Urban DH? Bo zaczyna cuchnąć naszym ulubionym typem jazdy...
MikeSkywalker Napisano 3 Listopada 2018 Napisano 3 Listopada 2018 7 godzin temu, RaficzekKD napisał: Jako , że jestem zielony w temacie części proszę was o radę. I chcesz składać rower? Chyba nie tędy droga, sama lista części, nawet jeśli ktoś zdecydowałby się ją zrobić nie wystarczy. Trzeba wiedzy i narzędzi. Za 3800 najlepsze co możesz zrobić to poszukać jakiegoś używanego fulla na kołach 26cali.
HurtLocker Napisano 3 Listopada 2018 Napisano 3 Listopada 2018 Za maly budzet, zeby myslec o jakims bezpiecznym rozwiazaniu. Nie wiem nawet czy na jakis uzywany rower wystarczy do "kaskaderskich wyczynow na miescie".
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.