RaficzekKD Napisano 2 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 Siema wszystkim :] Chciałbym złożyć swoją maszynę do urban dh. Jako , że jestem zielony w temacie części proszę was o radę. Prosiłbym po prostu o listę części oraz innych komponentów. Mój budżet to 3800zł , wiem nie dużo ale myślę , że uda się coś skleić :] Z góry dziękuję za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Nowe czy używane części? Myślisz że ktoś z forumowiczów rzuci sie i będzie Ci składał rower? Trochę inicjatywy... BTW, co to jest Urban DH? Bo zaczyna cuchnąć naszym ulubionym typem jazdy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 7 godzin temu, RaficzekKD napisał: Jako , że jestem zielony w temacie części proszę was o radę. I chcesz składać rower? Chyba nie tędy droga, sama lista części, nawet jeśli ktoś zdecydowałby się ją zrobić nie wystarczy. Trzeba wiedzy i narzędzi. Za 3800 najlepsze co możesz zrobić to poszukać jakiegoś używanego fulla na kołach 26cali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HurtLocker Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Za maly budzet, zeby myslec o jakims bezpiecznym rozwiazaniu. Nie wiem nawet czy na jakis uzywany rower wystarczy do "kaskaderskich wyczynow na miescie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.