beduin Napisano 10 Listopada 2006 Napisano 10 Listopada 2006 Witam, mam małe pytanko: - czy można przechowywać amortyzator do góry kołami, tzn. tak żeby rower stał na kierownicy i siodle? Dodam, że jest to amortyzator z tłumieniem olejowym. Czy olej nie będzie wyciekał spod tłoka? Niestety nie mam innej możliwości przechowywania roweru, dlatego pytam. Z góry dziękuje za odpowiedzi.
KuLa2030 Napisano 10 Listopada 2006 Napisano 10 Listopada 2006 A tylko takie pytanie co masz zamiar robić ? Bo Jeżeli chcesz coś naprawiać to spokojnie możesz.
Misiek^^ Napisano 10 Listopada 2006 Napisano 10 Listopada 2006 A tylko takie pytanie co masz zamiar robić ? Czytaj! Ma zamiar przechowywać! Czyli nie na 5 ani 10min. U mnie rowerek tak stał około 3 dni i nic mu się nie stało... Myślę, że tak jak napisał Żbik - nie ma z tym problemu
Ślawus Napisano 10 Listopada 2006 Napisano 10 Listopada 2006 już żbiku wszystko wyjaśnił, więc zamykamy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.