Gość Matrix Napisano 31 Października 2018 Napisano 31 Października 2018 Mam pytanie na czym w streecie będzie łatwiej jeździć na amorku czy sztywnym widelcu.Dopiero zaczynam z tym przygodę wcześniej jeździłem na amorku i na tym tez nauczyłem się buny hopa lecz nie o tym z góry dziękuje za odp
HurtLocker Napisano 31 Października 2018 Napisano 31 Października 2018 Tak naprawdę sam mogles sobie wygooglac odpowiedz :). Streetowy amor z malym skokiem, np. Rock Shox Pike DJ 100mm.
Gość Matrix Napisano 31 Października 2018 Napisano 31 Października 2018 Dzięki za odp i za podanie fajnych amorkow.Jednak wole amorek po przyzwyczajony jeste
HurtLocker Napisano 31 Października 2018 Napisano 31 Października 2018 Teraz, Gość Matrix napisał: Dzięki za odp i za podanie fajnych amorkow.Jednak wole amorek po przyzwyczajony jeste Np, mozesz jeszcze pogooglac za Manitou Circus Comp (os 20 mm).
Pytanie
Gość Matrix
Mam pytanie na czym w streecie będzie łatwiej jeździć na amorku czy sztywnym widelcu.Dopiero zaczynam z tym przygodę wcześniej jeździłem na amorku i na tym tez nauczyłem się buny hopa lecz nie o tym
z góry dziękuje za odp
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.