PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 30 Października 2018 Napisano 30 Października 2018 Hej, jaki koszyk na bidon byście proponowali do poniższego roweru? Do niebieskiego podobno pasuje biały, szary, różowy i pomarańczowy Idealnie jakby bidon był "otwarty" bo myślę, że wtedy mogło by się więcej w nim zmieścić? Może np. Tacx Deva. Zastanawiałem się nad kolorem niebieskim, ale myślę, że jeśli będzie lekko inny odcień to będzie źle wyglądać: Klasyczny czarny niby zawsze pasuje: Odważny pomarańczowy? Różowy... no nie wiem...
TheJW Napisano 30 Października 2018 Napisano 30 Października 2018 Pytasz o bidon, a wstawiasz zdjęcia koszyków nań. Tak czy inaczej - czarny mat. Zawsze i do wszystkiego. W Twoim wypadku szczególnie, bo nie masz żadnych, nawet najmniejszych detali w innym kolorze.A bidon do tego np. taki: http://www.elite-it.com/en/products/global/bottles/racing-bottles/fly w kolorze Fly light blue, będzie pasował do jaśniejszego napisu (chociaż cholera wie, jak jeden i drugi wygląda na żywo).
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 30 Października 2018 Autor Napisano 30 Października 2018 Masz rację, pomyłka, poprawiłem - chodzi oczywiście o koszyki. Bidony mam - camelbaki podium Hmm czarny mat mógłby być. Ale właśnie dla tego że nie ma żadnych akcentów myślałem, żeby trochę ożywić kolorystykę.
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 30 Października 2018 Autor Napisano 30 Października 2018 Akurat kolorów do wyboru jest wiele https://tacx.com/product/deva/
Eazy Napisano 31 Października 2018 Napisano 31 Października 2018 Masz czarne koła, kokpit, widelec, torbę pod ramą, siodło, sztycę, korbę... Ja bym szedł w czarny koszyk. Weźmiesz coś innego to wprowadzisz nowy kolor, który może być 'od czapy' a tak masz niebiesko-czarny rower i tego bym się trzymał
GrzesPL Napisano 31 Października 2018 Napisano 31 Października 2018 Dzień dobry Jak to dawno, dawno temu oferował producent pierwszych seryjnie produkowanych samochodów.... Można było wybrać zupełnie dowolny kolor pod warunkiem, że był czarny
Roballinho Napisano 31 Października 2018 Napisano 31 Października 2018 W decathlonie jest za dychę niebieski, sam ostatnio go zamówiłem, ale w moim przypadku do pomarańczowej ramy. Przymierz, zobacz czy pasuje. Jak nie, oddaj. Przesyłka i zwrot do paczkomatu jest darmowy. W przypadku braku akceptacji nic cię to nie będzie kosztowało. https://www.decathlon.pl/uchwyt-na-bidon-500-id_8358135.html
michal__k Napisano 31 Października 2018 Napisano 31 Października 2018 Zaszalej - weź jeden pomarańczowy, a drugi czarny
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 31 Października 2018 Autor Napisano 31 Października 2018 W sumie na allegro mam wykupione Smart (czy jak to się zwie) przesyłki, tam zwrot jest darmowy...
piciu256 Napisano 31 Października 2018 Napisano 31 Października 2018 Może już po ptokach, ale mi się najbardziej podoba opcja czarno-biały ( o ile bidon jest biały) lub czarno- niebieski, jak na 2gim zdjęciu
Chociemir Napisano 31 Października 2018 Napisano 31 Października 2018 W tej chwili rower kolorystycznie wygląda bardzo fajnie: niebieski jest żywy, a czarny tonuje. Jednolicie czarne koszyki będą pasować idealnie, proponowane pomarańczowe zrobią z roweru choinkę...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.