Skocz do zawartości

[koszyk na bidon] kolorystka - jaki będzie pasował do niebieskiego roweru

PiotrKaaaaaaaaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej, 

jaki koszyk na bidon byście proponowali do poniższego roweru?

Do niebieskiego podobno pasuje biały, szary, różowy i pomarańczowy ;)

Idealnie jakby bidon był "otwarty" bo myślę, że wtedy mogło by się więcej w nim zmieścić?

IMG_20181012_091617563_HDR-01.jpeg

IMG_20181020_141809727 sm.jpg

Może np. Tacx Deva. Zastanawiałem się nad kolorem niebieskim, ale myślę, że jeśli będzie lekko inny odcień to będzie źle wyglądać:

T6154-15_Tacx_Deva_lightblue_top_best_bo

T6154-05_Tacx_Deva_darkblue_top_best_bot

Klasyczny czarny niby zawsze pasuje:

T6154-19_Tacx_Deva_mattblack_top_best_bo

Odważny pomarańczowy?

T6154-22_Tacx_Deva_orange_top_best_bottl

Różowy... no nie wiem...

T6154-16_Tacx_Deva_pink_top_best_bottle_

Napisano

Pytasz o bidon, a wstawiasz zdjęcia koszyków nań. :D

Tak czy inaczej - czarny mat. Zawsze i do wszystkiego. :)
W Twoim wypadku szczególnie, bo nie masz żadnych, nawet najmniejszych detali w innym kolorze.

A bidon do tego np. taki: http://www.elite-it.com/en/products/global/bottles/racing-bottles/fly w kolorze Fly light blue, będzie pasował do jaśniejszego napisu (chociaż cholera wie, jak jeden i drugi wygląda na żywo). ;)

Napisano

Masz czarne koła, kokpit, widelec, torbę pod ramą, siodło, sztycę, korbę... Ja bym szedł w czarny koszyk. Weźmiesz coś innego to wprowadzisz nowy kolor, który może być 'od czapy' a tak masz niebiesko-czarny rower i tego bym się trzymał :)

Napisano

Dzień dobry

Jak to dawno, dawno temu oferował producent pierwszych seryjnie produkowanych samochodów.... Można było wybrać zupełnie dowolny kolor pod warunkiem, że był czarny ;) 

Napisano

W tej chwili rower kolorystycznie wygląda bardzo fajnie: niebieski jest żywy, a czarny tonuje. Jednolicie czarne koszyki będą pasować idealnie, proponowane pomarańczowe zrobią z roweru choinkę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...