Imar Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Cześć. Mam mały problem, liczę na waszą pomoc. Ktoś się orientuję gdzie można kupić blokadę przewodu strzykawki? Czerwona blokada która znajduję się na wężyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Widziałem gdzieś jak ktoś sobie poradził z czym takim: Link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 30 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2018 (edytowane) Dzięki. Myślałem o tym ale chciałbym żeby rozwiązanie nawiązywało do oryginału. Edytowane 31 Października 2018 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Proszę bardzo https://www.bimberhobby.pl/fermentator-pojemnik-fermentacyjny/637-zacisk-elasrtyczny-na-wezyki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 30 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Zacisk, tego słowa mi brakowało. Dzięki. Oryginalne też znalazłem ale nie dostępne. Dla potomnych 11.5378.801.000. Ten z linku wielki 14mm przewód max. Teraz już wiem czego szukać. Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemokolarz Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Popytaj w sklepach medycznych, w Krwiodawstwie takie zaciski używają do blokowania przepływu krwi w rurkach podczas donacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi