rastahq Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam! Mam pytanko. Co myslicie o takich firmach jak BOP, VP, X-FACTOR badz FIREEYE? Jestem tym szczegolnie zainteresowany bo od jakiegos czasu mam zamiar poskladac rower (popatrzcie na moje poprzednie tematy) i zalezy mi na jak najlepszych czesciach za jak najmniejsze pieniadze. Moze mi cos doradzicie? Potrzebuje wszystkiego oprocz ramy Nie oplacalo mi sie kupowanie nowego roweru bo i tak musialbym wymienic ponad polowe czesci. Prosze o odpowiedzi/porady/sugestie i inne takie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 11 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 nie wao moim zdaniem oszczedzac na czesciach - przykladem np moglbym byc ja kiedy to kupilem suport na isis accenta za 80 zł bo myslalem ze nie potrzebny mi lepszy - no i niestety zlamalem go po 2 tygodniach :/ no wiec musialem zakupic 2 tym razem dartmoora i smiga dlatego precz tanim czescia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 11 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Ogór naucz się w końcu czytać ze zrozumieniem i odpowiadać na pytania. Autor nie pytał czy warto oszczędzać tylko chciał uzyskać opinie o konkretnych firmach. Poza tym jak odpowiadasz od razu pod nim to nie musisz cytować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.