kemot1974 Napisano 28 Października 2018 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Znalezione dzisiaj na targach w Poznaniu, miałem takie kierunkowskazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Października 2018 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Sie pod dupe siodelka na skladaku dawalo i +10 na dzielni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 28 Października 2018 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Heh, sam bym sobie nie przypomniał, ale jak zobaczyłem zdjęcie to i owszem. Nie miałem, ale pamiętam, że widziałem I oryginalne pedały widzę, które zawstydziłyby żywotnością i pięknym obrotem niejedne dzisiejsze i drogie pedały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 28 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 28 Października 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Też mi przypomniałeś - tak jak napisał SoloTM. To chyba Universal, a to mocowanie pompki pewnie widziałem tak dawno, że już nie pamiętam PS A co do oświetlenia, to według dzisiejszych standardów zyskałoby miano co najwyżej "chamskiego" plastiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Października 2018 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Najczesciej uzywany skladak na osiedlu przez dzieciaki, to skladak z pospawanym zawiasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 28 Października 2018 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 U nas na dzielni to nawet były pokazy jazdy na otwartym-lekko złożonym..... taki 2 ślad ;-))) Zaraz potem weszła w modę plastykowa tyrkotka w szprychy . Tak ja też na komunie takowego Wigry 3 dostałem . Piękny czerwony był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 28 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Zobaczcie na tylny bidon Klasyka gatunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 28 Października 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Przypomniałem sobie właśnie, że w połowie lat 80 -tych widywałem takie w szkole, w zestawach śniadaniowych niektórych kolegów ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 28 Października 2018 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Miałem taki bidon To były czasy... Wszystkie te Slalom, Salto, Wigry (miałem nawet taki, który miał sam napis WIGRY bez numeru) i BMXy American Rider (chyba też Romet to wypuszczał). I całe dnie na rowerze I nikt nie narzekał na brak przerzutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Października 2018 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Niby z sentymentem sie na to patrzy, ale ile roboty przy tym bylo i jaka jakosc podzespolow to... wole zapomniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 28 Października 2018 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Oj tam. To była część zabawy Wieczna walka ze spadającymi łańcuchami, strzelającymi dętkami, zerwanymi gwintami, rozsypującymi się wiankami... Ja tam dobrze to wspominam. Nie żebym chciał do tego koniecznie wracać, ale miało to swój urok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 28 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2018 I wszyscy mieliśmy podobne rowery Ja zaczynałem od Pelikana, następnie Jubilat 2 przerobiony na ,, motor żużlowy,, tzn. tylny błotnik obciety do połowy i ,, pełne koło z tyłu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wirusac Napisano 12 Marca 2019 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Witam. W piwnicy,w zapomnieniu stał sobie mój wigry3 .Nawiedziło mnie coś z tym zrobić,po pierwsze -sentyment ,i naprawdę wykorzystany był do maksimum.Szkoda było go oddać go oddać komuś za parę złotych,lub na złom .Teraz moja wnuczka (6lat) będzie miała radość z dość fajnego roweru (mam taką nadzieję} Witam. W piwnicy,w zapomnieniu stał sobie mój wigry3 .Nawiedziło mnie coś z tym zrobić,po pierwsze -sentyment ,i naprawdę wykorzystany był do maksimum.Szkoda było go oddać komuś za parę złotych,lub na złom .Teraz moja wnuczka (6lat) będzie miała radość z dość fajnego roweru (mam taką nadzieję} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 12 Marca 2019 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Bajera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.