Skocz do zawartości

[oświetlenie] kto pamięta ?

kemot1974

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Heh, sam bym sobie nie przypomniał, ale jak zobaczyłem zdjęcie to i owszem. Nie miałem, ale pamiętam, że widziałem ;) I oryginalne pedały widzę, które zawstydziłyby żywotnością i pięknym obrotem niejedne dzisiejsze i  drogie pedały. ;) 

• Mod Team
Napisano

Też mi przypomniałeś - tak jak napisał SoloTM.
To chyba Universal, a to mocowanie pompki pewnie widziałem tak dawno, że już nie pamiętam :icon_wink:
PS
A co do oświetlenia, to według dzisiejszych standardów zyskałoby miano co najwyżej "chamskiego" plastiku ;)

Napisano

Najczesciej uzywany skladak na osiedlu przez dzieciaki, to skladak z pospawanym zawiasem.

Napisano

U nas na dzielni to nawet były pokazy jazdy na otwartym-lekko złożonym..... taki 2 ślad ;-)))

Zaraz potem weszła w modę plastykowa tyrkotka w szprychy .

Tak ja też na komunie takowego Wigry 3 dostałem . Piękny czerwony był.

Napisano

Miałem taki bidon :w00t:

To były czasy... Wszystkie te Slalom, Salto, Wigry (miałem nawet taki, który miał sam napis WIGRY bez numeru) i BMXy American Rider (chyba też Romet to wypuszczał). I całe dnie na rowerze :) I nikt nie narzekał na brak przerzutek ;) 

Napisano

Niby z sentymentem sie na to patrzy, ale ile roboty przy tym bylo i jaka jakosc podzespolow to... wole zapomniec.

Napisano

Oj tam. To była część zabawy ;) Wieczna walka ze spadającymi łańcuchami, strzelającymi dętkami, zerwanymi gwintami, rozsypującymi się wiankami... Ja tam dobrze to wspominam. Nie żebym chciał do tego koniecznie wracać, ale miało to swój urok :)

• 4 miesiące temu...
Napisano

Witam.

W piwnicy,w zapomnieniu stał sobie mój wigry3 .Nawiedziło mnie coś z tym zrobić,po pierwsze -sentyment ,i naprawdę wykorzystany był do maksimum.Szkoda było go oddać go oddać k1782912801_skadak.jpeg.28276a43c6e03a49fba410165a61ef46.jpegomuś za parę złotyc1093077547_skadak4.jpeg.859cb08907d174715477d158aa5f3d3c.jpegh,lub na złom .Teraz moja wnuczka (6lat) będz485887329_skadak3.jpeg.c758ac6d43d4a450764a5b65d413dc8c.jpegie miała radość z dość fajnego roweru (mam taką nadzieję}

Witam.

W piwnicy,w zapomnieniu stał sobie mój wigry3 .Nawiedziło mnie coś z tym zrobić,po pierwsze -sentyment ,i naprawdę wykorzystany był do maksimum.Szkoda było go oddać komuś za parę złotych,lub na złom .Teraz moja wnuczka (6lat) będzie miała radość z dość fajnego roweru (mam taką nadzieję}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...