HerrMann Napisano 25 Października 2018 Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Planuję na wiosnę zmienić ninera. Wertując oferty różnych producentów i analizując geometrie ram wpadły mi w oko rowery Superior, a dokładnie XC889 z 2019 roku. Rower z niezbyt długa górną rurą, dającą potencjalnie nieścigancką pozycję podczas jazdy. Co sądzicie o rowerach Superior, ich jakości, obsłudze serwisowej itp? Z góry dziękuję za rzeczowe opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 26 Października 2018 Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Od sierpnia mam Soperiora XP939, także trochę inna bajka niż ten. Na razie nie mam zastrzeżeń. Jedynie trzeba uważać na słabą powłokę lakierniczą, bardzo łatwo ją uszkodzić. Jeżeli nie masz zamiaru się ścigać to XC889 będzie dobrym wyborem. Jak masz jakieś pytania to pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi