aruś Napisano 25 Października 2018 Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Witam Miał już może ktoś z Was na nogach te buciki? https://bike.shimano.com/pl-PL/product/apparel-accessories/shimano/SH-MW701.html Jak wypadają w porównaniu do sporo tańszych SH-MW500? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simba Napisano 25 Października 2018 Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Nie wiem jak 701, ale mam MW500 i już nigdy nie będę się bawił w żadne ochraniacze itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mvaddib Napisano 9 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 Hejo, ja posiadam SH-MW701 i bardzo polecam butki, bardzo fajna jakość wykonania, BOA, troche odblaskowe, wysoka cholewka, więc nogawki wchodzą pod nią. Ostatnio jechałem w normalnych skarpetkach i na skarpetka była spocona tylko na cholewce, a w całym bucie sucha. Dobrze wydane 700zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.