fala77 Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Witam.Jako że jest dział w temacie rowerów Rose pozwolę sobie zapytać.Czy jesteście w stanie powiedzieć mi coś więcej na temat tej ramy Red bull?Model,rocznik czy ew.do jakiej jazdy została przeznaczona?Dziękuję i pozdrawiam. Więcej fotek: https://photos.app.goo.gl/26kgkftHpZxajFDHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 (edytowane) https://www.mountainbike-magazin.de/mountainbikes/test-red-bull-werks-major-400.248333.2.htm Taki sobie góral na rohloffie.... Edytowane 23 Października 2018 przez woojj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulsen Napisano 24 Października 2018 Udostępnij Napisano 24 Października 2018 To nie był typowy góral tylko hybryda rower turystyczny na ramie hardtaila i o skoku 100 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 25 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Mam jeszcze pytanie.Do czego została przewidziana regulacja długości haków?Do regulacji naciągu łańcucha?Zauważyłem ciekawą rzecz.Jak przesunę haki na max.to wchodzi mi koło 27,5 o mniejszym balonie oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 25 Października 2018 Udostępnij Napisano 25 Października 2018 4 godziny temu, fala77 napisał: Do regulacji naciągu łańcucha dokładnie- piasta biegowa musi tak być obsługiwana....można założyć napinacz, ale jest to taka konwersja z musu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 25 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2018 14 godzin temu, paulsen napisał: To nie był typowy góral tylko hybryda rower turystyczny na ramie hardtaila i o skoku 100 mm. Szkoda że nie ma gdzieś dokładniejszej dokumentacji.Ta rama dalej mnie ciekawi.Po przyjrzeniu się wygląda jakby cała rama była anodyzowana.Strukrura podobna do tego co widzi się na kierownicach czy mostkach,taki delikatny baranek.Nie da się porysować nawet ostrym czyścikiem do naczyń.Nie wiem czy się coś takiego stosowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulsen Napisano 26 Października 2018 Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Nasze ramy często wykonywane były w takiej wersji (anodyzowane). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi