PowerV3 Napisano 23 Października 2018 Napisano 23 Października 2018 Hit internetu pogięte siodełko z plasteliny,jak do tego doszło nie wiem. Właśnie dzisiaj pogieło mi się pół roczne siodełko merida sport i co z nim zrobić,prostować kupić nowe? I nie przesuneło się na na śrubie tylko jarzemka się wygieły.
cervandes Napisano 23 Października 2018 Napisano 23 Października 2018 Z forumowego obowiązku, bo jak zwykle bredzisz. Pręty się wygięły a nie jarzemka. Jarzemko to jest to w co wchodzą pręty.
PowerV3 Napisano 23 Października 2018 Autor Napisano 23 Października 2018 SoloTM nie. cervandes Nie wiedziałem.
PowerV3 Napisano 23 Października 2018 Autor Napisano 23 Października 2018 Tylko nie wiem gdzie kupić takie siodełko Merida sport 5. Czy mogę zastąpić te rurki stalowymi prostymi? A siodełko pogięło się tak jechałem z góry,spadły mi nogi z pedałów tyłek wyleciał do góry na wyboju i spadł na siodełko i się wygięło.
Mod Team durnykot Napisano 23 Października 2018 Mod Team Napisano 23 Października 2018 24 minuty temu, PowerV3 napisał: A siodełko pogięło się tak jechałem z góry,spały mi nogi z pedałów tyłek wyleciał do góry na wyboju i spadł na siodełko i się wygieło. Szokująca historia napisana w rażąco niedbały sposób.
Gość Napisano 23 Października 2018 Napisano 23 Października 2018 Wygięło się bo to stalowe pręty. Kup cokolwiek innego, podstawowe siodełka nie są drogie. BTW: Co Ty robisz z tym rowerem że siodełko po pół roku tak wygląda? Papierem ściernym je myłeś?
PowerV3 Napisano 23 Października 2018 Autor Napisano 23 Października 2018 Nie od wsiadania i wysiadania się take zrobiło. Podstawowe to ten napchane co szybko pęka zewnątrz to odkrycie. A ja bym chciał takie płaskie jak to bo dla mnie jest wygodny. Są z dziurą na środku za 40 zł ale nie wiem czy wygodne.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.