Fringilla Napisano 23 Października 2018 Napisano 23 Października 2018 Witam Czy ktos sie orientuje czy mozna zamontowac kierownice Canyon CP04 do innych widelcow niz Canyon? Chodzi mi glownie o Treki: Domane,Boone,Crockett.Checkpoint. W zalaczniku zdjecia kierownicy.
Ilia Napisano 23 Października 2018 Napisano 23 Października 2018 Jak możesz to ją odkręć i zrób fotkę rury. Obstawiam, że to zwykły Ahead. Możesz też do Canyona pytanko wysłać i powinni Ci szybko odpowiedzieć.
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 23 Października 2018 Napisano 23 Października 2018 Jeśli to jest taka jak w pathlite (tak wygląda) to tak. Ja bez problemu zmieniłem ją na zwykły mostek plus kierownicę.
Chociemir Napisano 23 Października 2018 Napisano 23 Października 2018 "Mostek" tej kierownicy w miejscu mocowania do rury widelca ma chyba "nieokrągły" kształt więc -tak mi się przynajmniej wydaje- niewykluczone, że będą potrzebne również canyonowskie podkładki. Przynajmniej w szosie tak jest.
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 23 Października 2018 Napisano 23 Października 2018 W Pathlite jest CP-06 i on jest okrągły, ten rzeczywiście wygląda na nie okrągły.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.