Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wojtasin Napisano 22 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Krótka fotorelacja z przejazdu po tej trasie - https://www.gpsies.com/map.do?fileId=pxtzfttldydqdxdm https://www.flickr.com/photos/99033010@N04/albums/72157697999948312/with/43892636484/ 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Zazdraszczam i pozdrawiam, szczególnie syna_szklarza,. autora mej nowej tapetki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 26 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Dziękuję za dobre (i jedyne :D) słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clavdivs Napisano 26 Października 2018 Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Co tu komentować? się ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 26 Października 2018 Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Wszystkim kopara opadła. Pięknie kurna zaiście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simba Napisano 27 Października 2018 Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Nie mogę takich zdjęć oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 27 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Spodziewałem się pytań w stylu "jakdojadę Kazachstan" Jak coś, to polecam, bardzo przyjemny kraj na rowerowe wakacje, raczej tani, wielkie przestrzenie, mało ludzi, a jak już ci ludzie są, to są otwarci, gościnni, nienachalni. Nie są jeszcze tak biznesowo nastawieni na turystów, jak Kirgizi. Do tego znikome szanse na ekstrema pogodowe (no, trochę gorąco bywało, ale niektórzy to lubią), drogi raczej dobre (szczególnie po remontach, przez które się przebijaliśmy), zaopatrzenie dobre, w Ałmaty świetnie zaopatrzone sklepy i fachowe serwisy rowerowe (centrowanie na poczekaniu za 7 zeta ). Chyba najbardziej przyjazny kraj rowerzystom, w jakim byłem na wakacjach (w Polsce też spędzałem urlopy z rowerem ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porywacz_zwlok Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Świetna relacja i kusząca propozycja na wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi