Pietern Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 12 godzin temu, skom25 napisał: Wiesz co, pamiętam kilka Twoich tematów i wydaje mi się że Ty czegoś byś nie dotknął to popsujesz. Właśnie wyszedł z kozy za trollerkę i się chłopak ponownie stara. Twardym trzeba być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 4 lata jeżdżę na hydraulicznych i z perspektywy czasu stwierdzam że to najmniej problematyczna część roweru. Zero awarii. Wystarczy co rok przelac profilaktycznie hamulec, nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PowerV3 Napisano 23 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Jak bym miał V to obręcze po roku by się rozleciały albo i po poł roku. Pytam teraz tylko jaką tarcze kupić i tyle? Na razie hamulców nie będę zmieniał tylko przednią tarczę. Hydrauliczne hamulce mnie nie interesują i. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemokolarz Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 11 minut temu, PowerV3 napisał: Jak bym miał V to obręcze po roku by się rozleciały albo i po poł roku. Używasz klocków metalicznych 13 minut temu, PowerV3 napisał: Pytam teraz tylko jaką tarcze kupić i tyle? Mój syn takich używa, są rewelacyjne!!! https://www.google.com/search?q=tarcze+nexo+knight&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Padła już odpowiedź: RT-56 budżetowo albo coś z IceTech, ale to jak dla mnie przerost formy nad treścią przy Twoim zastosowaniu. Czego jeszcze oczekujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Kolega widzę w życie wprowadza kawał o dwóch kulkach... Jak masz obawy o to że pogniesz tarczę a nie lubisz Shimano (świetne swoją drogą mają tarcze*) to idź na całość i kup pływającego hope'a. *Od sm-rt6x w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PowerV3 Napisano 23 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Klocki żywiczne chyba. A skąd wiesz przy jakim zastosowaniu. Te się pogieły od zjazdu/-ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Ta po roku się obręcze rozwalają, jakoś ja jeździłem z V'kach rower z 5 lat i nic mu nie było... Kup może motor... a nie, bo tam są hamulce hydrauliczne, to dobra hulajnogę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PowerV3 Napisano 23 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Ale ten v sh*t jak mokro nie hamuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 ... a tarczowe mechaniczne nawet jak jest sucho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Powiedz, miałeś w życiu chociaż jedną rzecz która w Twojej opinii działała? Jak dla mnie to po raz kolejny piszesz głupoty jak potłuczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 21 minut temu, skom25 napisał: Jak dla mnie to po raz kolejny piszesz głupoty jak potłuczony. Tak, a wy dalej dzielnie karmicie trolla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PowerV3 Napisano 23 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Tak młotek,klucze,laptop,telofn,smar,łańuch kmc,amortyzator sr suntour xcm,opony kenda,kierownica mostek,manetki shimano acera,przerzótka tył shimano acer,kaset sunrace,korby shimano, działają dobrze. Ale macie problem. Zapytać się jaką tarcze kupić i już troll. To ja nie wiem co to za forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Tak btw, wiesz ze hamulec tarczowy mechaniczny, ma zacisk tak zbudowany że tylko 1 klocek jest ruchomy, i on dociska tarcze do 2-giego klocka? Powiedz mi jak takie rozwiązanie ma dobrze działać i nie wyginać tarcz na dłuższą mete? Są co prawda zaciski mechaniczne gdzie oba klocki pracują, ale bardzo drogie i w PL raczej jako nowe nie dostępne... https://www.trpcycling.com/product/spyke/ (tu masz przykład) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.