Lewy1122 Napisano 21 Października 2018 Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Witam Mam dosyć duży problem z amortyzatorem . Wyszedłem dzisiaj na rower pojeździć a tu nagle całe lagi mi się zapadły , i nawet jak napompuje to i tak powietrze powoli z chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 21 Października 2018 Udostępnij Napisano 21 Października 2018 (edytowane) I? Uszczelki puściły. Zrobisz serwis sam, czy oddajesz? Jaki przebieg? Edytowane 21 Października 2018 przez seraph Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 22 Października 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Października 2018 7 godzin temu, Lewy1122 napisał: z chodzi. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietern Napisano 22 Października 2018 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Sprawdź czy masz szczelny wentyl, czy masz olej w komorze powietrznej. To tak na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 22 Października 2018 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Na 99% w komorze powietrznej strzelił oring i wywaliło powietrze, amorek do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewy1122 Napisano 22 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Dzisiaj trozebrałem z kolegą amorek i okazało się że schodzi powietrze z lagi, więc wsadziłam palec do lagi i zacząłem szukać pęknięć i znalazłem jakieś 2-3 CM. Od gwintu pęknięcie . Ma może ktoś jakieś pomysły czy da się naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 22 Października 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Co to za amorek "pasak p32"? 27 minut temu, Lewy1122 napisał: Ma może ktoś jakieś pomysły czy da się naprawić. Wymień na inny. Wątpliwe, żeby ktoś to pospawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 22 Października 2018 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Amorek z Ali https://pl.aliexpress.com/item/2017-PASAK-P32-Ultralight-Fat-Bike-Fork-20-4-0-mm-Air-Suspension-Fork-Beach-Bicycle/32820560289.html :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 22 Października 2018 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Omg dać 600zł za coś takiego... Do kosza i kup coš normalnego. Np od Sr Suntoir jak nie masz kasy na Rebe/Fox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poochaty Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 phoe a jaki jest model suntoura do fatbike'ów za 600 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Aaa to to grubasa jest, no tu tu jest problem, ale kupowanie widelców takich na Ali to jest wyrzucona kasa w błoto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Wolałbym już chyba sztywny wideł do fatbike'a niż taką atrapę amortyzatora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 (edytowane) Chyba nie całkiem atrapa, skoro na fotkach widać tłumik ABS + Tyle, że wymaga inspekcji przed pierwszym użyciem : https://twentysix.ru/blog/130527.html Edytowane 23 Października 2018 przez Rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 24 Października 2018 Udostępnij Napisano 24 Października 2018 (edytowane) W Chinach napisać Ci mogą wszystko, czego tylko sobie zażyczysz Raczej nie podejrzewałbym ich o pakowanie tłumików Manitou do tych widelców. Niemniej jednak nawet jeżeli tłumik faktycznie byłby ABS+ to co Ci po tłumiku, jak cała reszta jest zrobiona z pękającego g*wnolitu?... P.S. Zobacz na zdjęcia tego tłumika - to nawet nie leżało obok ABS+ Edytowane 24 Października 2018 przez Eazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 24 Października 2018 Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Fascynujące. Czereśniaki na potęgę kupują ten chłam, myśląc, jaki to wspaniały deal zrobili. Ja rozumiem kupić dzwonek, lampkę czy od biedy pedały, ale kurde takie wynalazki... Zero części, zero serwisu i wsparcia, ochrona gwarancyjna żadna bo wysłanie tego i liczenie na naprawę, zwrot to legenda... Dla mnie to jest najzwyklejsze ładowanie gotówki szuflą i wrzucanie jej do rozpalonego pieca. Serdecznie gratuluję. Zarówno pomysłu aby to kupić, aby to założyć. A na koniec końców gratuluję nauczki. Chociaż nie, nie ma czego gratulować, i tak nie dotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 24 Października 2018 Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Stalowy, sztywny wideł zamiast tego czegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi