leejoonidas Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego Można pomyśleć nad korbą Shimano CUES FC-U6000-2 36-22 11/10/9 speed, jest rozbieralna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1053 Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego Czyli teraz trzeba dokupić łożyska dedykowane i będzie ok? https://allegro.pl/oferta/suport-do-korb-shimano-mt501-hollowtech-2-68-73mm-12763459985 a jakaś podpowiedź w sprawie przerzutki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1053 Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca (edytowane) Witam. Zmieniłem koncepcję na napęd. Zacząłem testować jedna zębatkę. Przykręciłem Narrow Wide MOTSUV 32T zostawiając najmniejszą oryginalną , kasetę Shimano Alivio CS-HG400 12-36, łańcuch Shimano Deore XT CN-HG93 114 ogniw i przy okazji wymieniłem oryginalny suport na Shimano BB UN300 na kwadrat 68mm bo już chrobotał. Przednia przerzutka została zdemontowana. Powiem tak- dla mnie jest super jazda. Edytowane 13 Marca przez tomek1053 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi