Rapkowsky Napisano 19 Października 2018 Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Witam panie i panowie nie wiedziałem w jakim dziale to dodać więc dałem tu ;x Potrzebuję coś co ochroniło by amortyzator przy spotkaniu z ramą (gwałtowny skręt) Widziałem że mają takie gumki nałożone lecz nie wiem jak to się nazywa przez co nie mogę kupić ;D Podali byście nazwę tych wynalazków lub jakiś "domowy sposób" by ochronić te lagi ;D https://imgur.com/a/0IYBPkk <---- zdjęcie pokazujące moment uderzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 19 Października 2018 Udostępnij Napisano 19 Października 2018 To są po prostu odbojniki, z angielskiego "bumpers". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapkowsky Napisano 19 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Bardzo dziękuje brakowało mi tego słowa ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi