krossb3 Napisano 18 Października 2018 Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Witam, Podczas jazdy odczuwam bardzo duży ból, napięcie po zewnętrznej stronie prawej stopy - na samej krawędzi (miejsce jak na zdjęciu). Coś mi się tam spina, ale nie wiem ja sobie z tym poradzić. Ból ten mam praktycznie przy każdej jeździe... Podczas jazdy jak skieruje palce w dół jakbym chciał napiąć łydkę to powoli puszcza, ale nie całkowicie i po kilku chwila wraca z powrotem jak wyprostuje stopę... Co to może być? Przerabiał ktoś coś takiego??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeuszwlodarczyk Napisano 18 Października 2018 Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Zbyt mocno ściśnięta stopa, but zbyt do przodu lub pięta za bardzo do zewnątrz, tyle bynajmniej z mojego doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krossb3 Napisano 18 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Teraz, tadeuszwlodarczyk napisał: Zbyt mocno ściśnięta stopa, but zbyt do przodu lub pięta za bardzo do zewnątrz, tyle bynajmniej z mojego doświadczenia. Zbyt mocno ściśnięta stopa - zdecydowanie nie. Przy luźnym bucie efekt jest ten sam. Blokami bawiłem się tył/przód i bez efektu - ale zweryfikuje jeszcze ta piętę, może jak ja "ciut" cofnę ją do środka to odpuści. Sprawdzę to! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Października 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Pięty bliżej ramy. Przestaw bloki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 18 Października 2018 Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Albo wymień wkładki w butach na anatomiczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 20 Października 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Najpierw do poprawienia układ stóp, wkładki później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krossb3 Napisano 22 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2018 W dniu 18.10.2018 o 15:01, michuuu napisał: Pięty bliżej ramy. Przestaw bloki. Stopa przesuwana stopniowo do środka, aż do max'a - dalej sie nie da bo ocieram o korbę wew, str, buta. Co przesunięcie test na odcinku ok 15 km. Niby delikatnie mniejsze napięcie, ale dalej coś siedzi - w skali od 1-10 (10 to max ból) to przesunięciu jest 7-8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 22 Października 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Czyli jednak ustawienie stopy. Jeździłeś w zatrzaskach czy to pierwsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krossb3 Napisano 23 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2018 W dniu 22.10.2018 o 10:55, michuuu napisał: Czyli jednak ustawienie stopy. Jeździłeś w zatrzaskach czy to pierwsze? W zatrzaskach już długo a na obecnym zestawie bloków śmigam już od wiosny problem pojawił się w ostaniom czasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeuszwlodarczyk Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 A nie ruszałeś ostatnio sztycy w górę lub w dół? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krossb3 Napisano 24 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2018 20 godzin temu, tadeuszwlodarczyk napisał: A nie ruszałeś ostatnio sztycy w górę lub w dół? Sztyca nie ruszana, sama też nie odpadła nawet mm - mam ja oklejona folią i taśmą izolacyjną, aby piach nie wpadał i aby nie było "strzelania", a jak zjedzie nawet delikatnie to widzę po taśmie bo sie fałduje.... Myślę, że muszę dopracować te bloki mimo, że wcześniej tego nie było to po małej korekcie i przesunięciu stopy ból jest mniejszy tak wiec chyba tu muszę szukać przyczyny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.