Gość Piotrpol Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Witam doradzi mi ktoś potrzebuje kupić rower na 182cm wzrostu byłem w paru sklepach ale wiadomo każdy poleca coś innego i to co w danej chwili ma tak ok 2tys chyba że naprawdę lepiej coś trochę dołożyć i kupić coś lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pp516 Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Jak rozumiem nie wiesz jaki rower jest Ci potrzebny. W tej sytuacji dobrym wyborem może być kupno modelu uniwersalnego, czyli rekreacyjnego MTB 29er, np. takiego: http://www.unibike.pl/fusion29.html . Rozmiar jak na Twój wzrost, powinien być w okolicach 19 cali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Piotrpol
Witam doradzi mi ktoś potrzebuje kupić rower na 182cm wzrostu byłem w paru sklepach ale wiadomo każdy poleca coś innego i to co w danej chwili ma tak ok 2tys chyba że naprawdę lepiej coś trochę dołożyć i kupić coś lepszego
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.