pol28 Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Cześć , Jak w temacie , kupię raczej używany karbonowy 29er na wzrost 188cm najlepiej z 11 zębami kasety z tylu . W kwocie 4000-5500 zł kontakt tutaj bądź lepiej nawet na e-mail radek.pol28@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markus34 Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Witam, ja mam coś co Może Cię zainteresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Jeżeli temat aktualny to mam propozycje. KTM Myroon LTD w cenie 6700zł. Nieco ponad budżet ale jeszcze można coś delikatnie podziałać z ceną. Rower używany ale stan praktycznie idealny. https://uzywane.valdisport.pl/mtb/582-713-ktm-myron-roz-xl.html#/39-rozmiar_mtb-xl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi