Gość Napisano 27 Kwietnia 2020 Napisano 27 Kwietnia 2020 Zakładam, że będą wkręcać tą sama która wykręcili, TA moze byc problemem jak się uszkodzi, zginie, lub inne dziwne niestandardowe przypadki. W M69 mam oskdę made in Formula, nigdzie nie widzę zamiennika ;-)) , problem to długość ...w najgorszym trzeba by dorzezbic podkładkę i cos tam od DT by podeszlo. W 525, ta półokrągła podkladka, nie wiem tez gdzid to kupic ;-) Wkladanie kola z przodu może być upierdliwe, ide o zakład że beda mieli widelce wykonane z jakimis prowadnicami ułatwiającymi osadzenie kola, tak aby oska trafiała w gwint od strzału.
Gość Napisano 30 Kwietnia 2020 Napisano 30 Kwietnia 2020 No i juz wiem ze detki lite czy light to gowno. Jestem 30km od domu, przejechalem na tych detkach moze 150km i wzywam woz techniczny ;-p Najechalem na jakis kamyk, na oponie nie ma nawet sladu a w detce powietrza ;-)
abdesign Napisano 30 Kwietnia 2020 Napisano 30 Kwietnia 2020 Owszem to gowno zyskujesz po 30 gram i... klniesz.
Gość Napisano 30 Kwietnia 2020 Napisano 30 Kwietnia 2020 Detka wyglądała jak by snake, dwie dziury...na oponie nie ma śladu najmniejszego, specjalnie sprawdziłem oponę w miejscu gdzie poszła detka, na obręczy tez nic...Bylo to dmuchniete na110psi. Odzwyczaiłem się od wożenia zapasu...i chyba zacznę znów...no i mam teraz solidna dętkę z decathlonu ;-))
Gość Napisano 30 Kwietnia 2020 Napisano 30 Kwietnia 2020 Szkoda tylko ze idzie deszcz i zrobiłem 1/3 planu na dzis :-(
abdesign Napisano 30 Kwietnia 2020 Napisano 30 Kwietnia 2020 Odkąd wskakując tylnym kołem na krawężnik i lądując na płaskim nawet nie musnąwszy krawędzi wystrzeliło mi nowiutką conti lite... używam race i sobie cenię.
Gość Napisano 1 Maja 2020 Napisano 1 Maja 2020 Miałem reanimować turbo łatkami tip top, ale mnie zniechęciłeś i została mi z niej tylko presta ;-)
Mihau_ Napisano 1 Maja 2020 Napisano 1 Maja 2020 Ehh, a ja odkąd pamiętam jadę na decathlonie i żadnych nieprzewidzianych sytuacji nie doświadczam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.