Kryspek Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Witam. Mam zamiar kupić nowy rower. Myślę nad: https://www.trekbikes.com/pl/pl_PL/rowery/rowery-górskie/rowery-szlakowe/roscoe/roscoe-7/p/21603/ https://www.trekbikes.com/pl/pl_PL/rowery/rowery-górskie/rowery-szlakowe/roscoe/roscoe-6/p/24011/?colorCode=red Który według was jest lepszy? Za roscoe-7 przemawia do mnie jego mniejsza waga i zintegrowana korba. Za to roscoe 6 jest według mnie dużo ładniejszy i bardziej mi pasujący mostek. Mam nadzieje, że mi doradzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Przecież to jest ten sam rower. Droższy - 7 ma lepszy osprzęt, tańszy 6 - słabszy. Mostek to rzecz zmienna. Stać Cię na 7 bierz 7, proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Bardzo ale to bardzo podobne modele. Roscoe 7 2018 lżejszy, ale z czego to może wynikać? Amortyzator, opony, koła. Na tego z 2018 roku pewnie dostaniesz większy rabat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryspek Napisano 15 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Mikeskywalker z racji tego, że roscoe 7 jest starszym modelem cena jego jest taka sama jak roscoe 6. Poza tym dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryspek Napisano 15 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Cena w niektórych sklepach* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Tym bardziej brałbym 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryspek Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryspek Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 A jeszcze jedno pytanie. Właśnie znalazłem ofertę trek roscoe 7 tylko z 2019 r. też za 3500zl. Który według was lepszy? 2018 czy 2019? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 2019 bo jest sztyca regulowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryspek Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.