siejak1 Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Hej ! czy ma ktoś może z was do oddania darmowy miesiąc w aplikacji trainerroad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Skrobnij do mnie na pw swoj email, imie i nazwisko. Update Widze, ze rok temu zglaszales sie do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 15 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Poszło dzięki ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomciox Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Ma ktoś jeszcze? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Tak, ma Pisz na pw, email, imie i nazwisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macsli Napisano 31 Października 2018 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Witam ! szukam zaproszenia do Trainerroad . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycha Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Hej, podepne sie do prosby - gdyby ktos mial zaproszenie, to chetnie przyjme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca990 Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Hej ! czy ma ktoś może z was do oddania darmowy miesiąc w aplikacji trainerroad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Mam jedno zaproszenie, dane jak powyzej na pw prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca990 Napisano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Ponawiam pytanie o darmowy miesiąc w aplikacji trainerroad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paniatna Napisano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Pisz na pw, email, imie i nazwisko. Mam zaproszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomciox Napisano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Jak ktoś chce, to też mam jedno zaproszenie do oddania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanTek Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Witam, też chętnie bym z takiego zaproszenia skorzystał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Pisz na pw: imie nazwisko i adres mailowy, mam kilka zaproszen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laos Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 A tak z ciekawości to skąd się ma darmowe miesiące na TrainerRoad ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Z opłacania niedarmowych miesięcy biorą się darmowe do rozdania nowym uzytkownikom w ramach zachęty do założenia konta, to chyba jak wszędzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 25 Maja 2019 Udostępnij Napisano 25 Maja 2019 Rozszerzylem tytul aby umozliwic pisanie nie tylko o TrainerRoad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 25 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2019 Chętnie przygarnę kody wielorazowego użytku do trainingpeaks typu "30 days free trial". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laos Napisano 28 Maja 2019 Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Przyjmę darmowe miesiące w TraingPeaks, TrainingRoad lub TodaysPlan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomciox Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Jak ktoś chce free 30 dni to pisać do mnie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanTek Napisano 29 Października 2019 Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Ma może ktoś kod/zaproszenie do trainerroad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovvaI Napisano 4 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 Cześć, Również chętnie bym przygarnął darmowy kod do trainerroad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiler Napisano 11 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2019 Też szukam kodu na trainerroad :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 17 Września 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Hejka, odświeżam temat - jakby komuś zalegało zbędne zaproszenie to z chęcią wezmę na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Mam troche nagromadzonych, wyslij na pw email i jakies imie i nazwisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.