Opera Napisano 13 Października 2018 Udostępnij Napisano 13 Października 2018 Hej, Szukam miejsca do treningów zimą. W sezonie wiosna-lato-jesień robię około 10000 km, część zazwyczaj stanowi wakacyjna wyprawa rowerowa. Zazwyczaj zimą odpuszczałem ale w tym sezonie chciałbym utrzymać formę jako że w przyszłym roku planuje zrobić więcej kilometrów. Nie mam doświadczania jeśli chodzi o treningi wewnątrz ale chce po prostu w komfortowych warunkach kręcić na czymś co jak najbardziej przypomina jazdę na rowerze szosowym. Zrobiłem mały rekonesans i jeśli niczego nie przegapiłem to wygląda na to że do treningu pod dachem najlepsze są zaawansowane rowery spinningowe oraz trenażery. Z tego co widzę w bardziej wypasionych można sobie nawet wgrać trasę wyścigu i ćwiczyć jazdę na płaskim jak i podjazdy. Czy możecie mi polecić siłownie/klub na śląsku z takim sprzętem gdzie będę mógł komfortowo trenować? jakie najlepsze miejsca polecacie? W tygodniu bywam w Rybniku, Katowicach, Sosnowcu oraz siłą rzeczy wszędzie między tymi miastami. Co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 14 Października 2018 Udostępnij Napisano 14 Października 2018 Czy nie lepiej kupić trenażer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opera Napisano 14 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2018 Nie. Potrzebuje tego tylko na ten sezon zimowy więc właściwa siłownia z dostępem do takiego sprzętu wyjdzie mnie o wiele taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.