Piotrek91tur Napisano 13 Października 2018 Napisano 13 Października 2018 Witam, ostatnimi czasy mam problem z ośką przelotową na tylniej piaście otóż po dwóch tygodniach jest tak pogięta że jest do wyrzucenia. Ośka ta była z bardzo dolnej półki niemalże z piwnicy. Moglibyście mi polecić jakąś mocną ośkę?
SoloTM Napisano 13 Października 2018 Napisano 13 Października 2018 Jeździsz na tylnym kole ? Masz kasetę czy wolnobieg ? /edit Kross evado 2.0 a więc wolnobieg. No to nie mam dobrych wieści. Wymiana piasty na kasetę ( potrzeba będzie również wymienić wolnobieg na kasetę )
Piotrek91tur Napisano 14 Października 2018 Autor Napisano 14 Października 2018 Na tylnym kole jeszcze nie jeżdżę. Tylko czasami agresywna jazda po mieście. Z czasem będę musiał pewnie pomyśleć o wymianie na kasetę ale póki co będę szukał optymalnego rozwiązania.
Michulo Napisano 14 Października 2018 Napisano 14 Października 2018 Ewentualnie spróbuj z niedrążoną osią.
cervandes Napisano 14 Października 2018 Napisano 14 Października 2018 Tylnej, nie tylniej. Tylnie to liczba mnoga.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.